Just Delivered

Als we alles wat we produceren online publiceren worden we waarschijnlijk een soort van premium-/ POS blog. Hoe graag we dit ook doen, we focussen onze aandacht liever op de aanvragen van onze klanten.

 

We lichten er zo af en toe wel een paar leuke projecten uit welke we presenteren op onze website. Hieronder enkele voorbeelden:

 

 

Voor Berentzen India hebben we 2 specials geleverd om in het nightlife segment Berentzen Apple&Peach te samplen vanuit custom-made backpack dispencers. Deze dispencers zijn voorzien van een in eigen huis ontwikkeld baginbox systeem van 5 ltr. Producten zijn binnen 15 werkdagen van order tot DDP delivery gerealiseerd en waren tijdig in Delhi voor inzet tijdens de eerste events midden oktober 2012.

 

Voor het vertrek van de international sales managers en product managers van Koninklijke De Kuyper naar de TFWA travel&retail beurs in oktober te Cannes hebben wij deze tailor-made koffer sets verzorgt.

Wie wil nou niet dat zijn medewerkers de show stelen op international-airports. Een uniek item om staff nóg meer dedicated de wereld rond te laten reizen, zakelijk als privé. Levering binnen 24u na ontwerp. Interesse in 1 of meerdere koffers? mail of bel ons voor informatie.

 

Voor Friesland Campina ontwikkelde wij bijgevoegde Chocomel HOT-mug. Dit exemplaar houdt maar liefst 10uur warm en is 100% lek vrij. Komende winter maakt deze mug onderdeel uit van een refill-aktie voor Nederlandse wintersporters in de Franse wintersportgebieden

 

Frosted plastic disposables voor Schrobbelèr.
Schrobbelèr is een kruidenbitter welke traditioneel als borrel
wordt gedronken, met name in de winter. Schrobbelèr wil
graag het gebruiksmoment van hun product uitbreiden en
daarom zijn wij op zoek gegaan naar kwalitatieve frosted
disposables.

 

Event Kleding Jack Daniels Promoteam
Jack Daniels met cola is een populair drankje op de diverse
Nederlandse events. Om het Jack Daniels event-team goed op te laten vallen met de juiste 'Look and Feel' is Gifted gevraagd de promokleding van dit team te verzorgen. Van Jack tot laars, alles in de juiste look&feel.

Peachtree disposables
Peachtree, de overheerlijke perziklikeur is een graag geziene
gast op diverse events en beurzen. Glaswerk is hier veelal niet
toegestaan, aan Gifted de vraag om 'groene' Peachtree Disposables te
produceren.

 

Oracle koffiebekers

Voor Oracle hebben we in opdracht van de afdeling Communicatie en Events voor alle bezoekers van de diverse Oracle business-partner dagen een luxe koffiebeker verzorgt.