Passoã - Party Pakket

Voor alcoholische producten is de horeca de locatie om een stuk beleving en meerwaarde te creëren voor hun merk. Gezien het volume en potentieel bereik richten vele merken hun aandacht logischerwijs dan ook op de grote horecaondernemingen.

Deze aandacht voor de grotere horecaondernemingen creëert natuurlijk een hiaat of blind spot bij de kleinere horecaondernemers, dit terwijl deze grote groep kleinere ondernemingen samen ook een groot volume realiseren.

 

Om juist deze doelgroep te ondersteunen in het promoten en verkopen van Passoã hebben we samen met Passoã Nederland een party-pakket ontwikkeld voor deze doelgroep.

 

Met dit party-pakket bieden we ondernemers de mogelijkheid om zelfstanding een Passoã party te organiseren in hun horeca gelegenheid. Hoewel deze party pakketten door meerdere drankjes worden aangeboden onderscheidt dit pakket zich met zijn service en volledigheid.

 

Naast materialen voor een leuk themafeest voorziet dit pakket in kleding voor personeel, gepersonaliseerd drukwerk en digitale tools om de thema-avond te promoten!! Kortom een volledig pakket welke garant staat voor een Passoã-minded avond!!

 

Gifted ontwikkelde het gehele pakket samen met Passoã en verzorgt ook de gehele warehousing, logistiek & backoffice voor deze Passoã party pakketten.